2024. március 23.

KISECSET & KÉPFESTŐK

Workshop

Információ

k

10:30 KISECSET – Lajhárok

A Képfestők csapata várja  a 7-12 éves gyerkőcöket, hogy segítségükkel  remekművet alkossanak. Ha gyermeked szeret rajzolni és alkotni, akkor itt a helye, hogy kipróbálja, milyen betölteni egy 40×50 cm-es vásznat, és elkészíteni egy igazi festményt. Az esemény 2-2,5 órát vesz igénybe, a festéshez minden eszközről gondoskodnak!

Részvételi díj: 8.900 Ft/ fő
További információ : kepfestok01@gmail.com

 

16:30 KÉPFESTŐK – Pipacsok

Szakértelemmel, kedvességgel, és profin kidolgozott festési menettel vár a Képfestők csapata, lépésről lépésre vezetnek, hogy elkészíthesd saját remekműved! Nem szükséges sem rajztudás, sem festészeti tapasztalat, ráadásul minden eszközt biztosítanak.

Csak magadat kell hoznod és a jókedvedet, Móni és Orsi bedobja minden tudását, hogy kihozza belőled azt, amit még te sem hittél volna magadról! Tölts el 3 órát kreatívan és vidáman, hozd el barátaidat, munkatársaidat, vagy gyere egyedül, és ismerj meg új embereket!

Részvételi díj: 12.900 Ft/fő
További információ : kepfestok01@gmail.com

A létszám korlátozott, ezért előzetes bejelentkezés szükséges, a regisztrációhoz jelentkezési lapot kell kitölteni! A JELENTKEZÉSI LAP megtalálható a Képfestők facebook oldalán: https://www.facebook.com/kepfestok/ vagy kérhető e-mailben!

2024. március 23.

2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály utca 83.

KISECSET & KÉPFESTŐK

Hozzáadás a naptárhoz