2024. június 15.

KISECSET & KÉPFESTŐK

Workshop

Információ

k

10:30 KISECSET gyerekeknek: Esti mese

A Képfestők csapata várja  a 7-12 éves gyerkőcöket, hogy segítségükkel  remekművet alkossanak. Ha gyermeked szeret rajzolni és alkotni, akkor itt a helye, hogy kipróbálja, milyen betölteni egy 40×50 cm-es vásznat, és elkészíteni egy igazi festményt.

Ha úgy érzed, gyermekedben megvan a kreativitás, és már csak a bátorsága hiányzik, hogy lelkesen fogjon hozzá az alkotásnak, akkor nem is szabad kihagyni ezt a programot, hiszen itt mindenki megtapasztalja az alkotás örömét. Az esemény 2-2,5 órát vesz igénybe, a festéshez minden eszközről gondoskodnak!

Részvételi díj: 9.900 Ft/ fő

 

16:30 KÉPFESTŐK: Akvarell workshop

Az Akvarell workshop lényege, hogy a résztvevők elsajátítsanak egy olyan festési technikát, amivel a hétköznapokban otthon is tudnak festeni. Miután megtanulják az alapokat, gyakorolhatnak, és kipróbálhatnak pár trükköt, amivel még ügyesebbek lesznek. Aztán előkerülnek inspirációs képek, és jön az elmélyült, szárnyaló alkotás, sok-sok segítséggel, technikai megoldásokkal.

Szakértelemmel, kedvességgel, és profin kidolgozott festési menettel vár a Képfestők csapata! Nem szükséges sem rajztudás, sem festészeti tapasztalat, ráadásul minden eszközt biztosítanak ( ecset, festék, papírok, stb.)!

Csak magadat kell hoznod és a jókedvedet, Móni és Orsi bedobja minden tudását, hogy kihozza belőled azt, amit még te sem hittél volna magadról! Tölts el 3 órát kreatívan és vidáman, hozd el barátaidat, munkatársaidat, vagy gyere egyedül, és ismerj meg új embereket!
Részvételi díj: 12.900 Ft/fő


További információ: kepfestok01@gmail.com
A létszám korlátozott, ezért előzetes bejelentkezés szükséges, a regisztrációhoz jelentkezési lapot kell kitölteni! A JELENTKEZÉSI LAP megtalálható a Képfestők facebook oldalán: https://www.facebook.com/kepfestok/ vagy kérhető e-mailben!

2024. június 15.

2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály utca 83.

KISECSET & KÉPFESTŐK

Hozzáadás a naptárhoz